Beköszöntő betegeinkhez

fuzes_editFiú gyermekem allergiás betegségének gyógyulása után, 1996–ban nyitottam meg magánrendelőmet Kiskunhalason. A diagnosztizáláshoz és kezelésekhez Németországban, a Regumed GmbH által több mint 30 éve kifejlesztett és az országban széles körben használt, ill. a világ több mint 70 országában elterjedt Bicom típusú biorezonanciás készülékeket használjuk.

Ma már 5 db gépet üzemeltetek orvos kollégámmal és asszisztensnőimmel. Kiskunhalason (6400 Kiskunhalas, Posta u.1.) és Budapesten (1075 Budapest, Madách tér 7.III.2.).

A gépet kezdettől fogva allergiák kezelésére használjuk, de a módszer és a Bicom készülék több mint 1000 programja az allergiák vizsgálatán, diagnosztizálásán kívül, kezeléssel a megbetegedések széles körében tünetmentességet, gyógyulást is elősegíti.

Saját magamon teszteltem a pajzsmirigy működési zavarok kezelését. Krónikus bélgyulladások kezelésével is jelentős állapot javulást értem el betegeimnél.

2005 szeptemberétől végzett dohányzásról történő leszoktatás program eredményesen működik.

Még egyetemista koromban ragadt meg bennem az az örök érvényű aforizma, hogy a terápiában azért kellenek a sémák, hogy legyen mitől eltérni, ha a helyzet úgy kívánja. Éppen ebből a meggondolásból én most azt a sémát gondoltam megosztani Önökkel, amit mindig használunk, s gyakran önmagában, minden változtatás nélkül sikerre vezet egy-egy beteg kezelésénél.

Szándékomban áll néhány olyan részletre is felhívni a figyelmüket, amely nekünk fejtörést, nem egyszer nehéz perceket okozott, hogy Önöknek legalább ezek ne okozzanak nehézséget.

Tisztelettel:
Dr. Füzes Edit

Képesítéseim

    homeopatia_linence fuzes_edit_biofizika_400