Beköszöntő betegeinkhez

fuzes_editFiú gyermekem allergiás betegségének gyógyulása után, 1996–ban nyitottam meg magánrendelőmet Kiskunhalason. A diagnosztizáláshoz és kezelésekhez Németországban, a Regumed GmbH által több mint 30 éve kifejlesztett és az országban széles körben használt, ill. a világ több mint 70 országában elterjedt Bicom típusú biorezonanciás készülékeket használjuk.

2008-ban nyitottam meg magán rendelőmet Budapesten ( 1075 Madách Imre tér 7. III. 2.) ,mely jelenleg is üzemel.

Életvitel váltás miatt a kiskunhalasi rendelőt 2019.június 30-án megszüntettem.

A gépet kezdettől fogva allergiák kezelésére használjuk, de a módszer és a Bicom készülék több mint 1000 programja az allergiák vizsgálatán, diagnosztizálásán kívül, kezeléssel a megbetegedések széles körében tünetmentességet, gyógyulást is elősegíti.

Saját magamon teszteltem a pajzsmirigy működési zavarok kezelését. Krónikus bélgyulladások kezelésével is jelentős állapot javulást értem el betegeimnél.

2005 szeptemberétől végzett dohányzásról történő leszoktatás program eredményesen működik.

Még egyetemista koromban ragadt meg bennem az az örök érvényű aforizma, hogy a terápiában azért kellenek a sémák, hogy legyen mitől eltérni, ha a helyzet úgy kívánja. Éppen ebből a meggondolásból én most azt a sémát gondoltam megosztani Önökkel, amit mindig használunk, s gyakran önmagában, minden változtatás nélkül sikerre vezet egy-egy beteg kezelésénél.

A 20 éves jubileum kapcsán összegeztem a hozzám forduló betegek statisztikáját és a mintegy 70 %-os tünetmentes arány mutatja a módszer eredményességét és betegeim kooperábilitását.

Szándékomban áll néhány olyan részletre is felhívni a figyelmüket, amely nekünk fejtörést, nem egyszer nehéz perceket okozott, hogy Önöknek legalább ezek ne okozzanak nehézséget.

Tisztelettel:
Dr. Füzes Edit

Képesítéseim

   homeopatia_linence fuzes_edit_biofizika_400

Rádióriportok
Videó arcképcsarnok