Mit kell tudni a Bicom készülékről?

bicom_2000_350A diagnosztizáláshoz és kezelésekhez Németországban, a Regumed GmbH által több mint 30 éve kifejlesztett és az országban széles körben használt, ill. a világ több mint 70 országában elterjedt Bicom típusú biorezonanciás készülékeket használjuk.

A módszer és a Bicom készülék több mint 1000 programja az allergiák vizsgálatán, diagnosztizálásán kívül, kezeléssel sokféle betegségben tünetmentességet ér el, a gyógyulást is elősegíti.

Azért ezt a termékkört választottam a többféle piaci lehetőség közül, mert a készülék intelligens programozása, gyártói háttere és a rendszeres szakmai ismeretek továbbfejlesztése itt biztosított legjobban.

A folyamatos szakmai fejlesztésekről és az alkalmazás technológia változásairól az évente Fuldában megrendezésre kerülő világkonferencián tájékoztatják a felhasználókat.

Mi a BICOM biorezonancia terápia?

A BICOM biorezonancia terápia elegáns, komputer-vezérelt rezgésterápia, melynek semmilyen mellékhatása nincs, beindítja az öngyógyító folyamatokat és a legtöbb esetben gyógyuláshoz vezet.

Az emberi test különféle elektromágneses rezgéseket bocsát ki: a sejteknek, szöveteknek és szerveknek specifikus saját rezgései vannak. Ezek a szimpla rezgésformák kölcsönhatásban vannak egymással és mindegyik hatással van az összes többi rezgésre.

Mindenki számára könnyen érthető, hogy egy egészséges egyén elektromágneses rezgései különböznek a beteg ember rezgéseitől. Egy beteg ember, akinek a szervezetében idegen anyagok rezgései halmozódtak fel, (olyanok, mint az amalgám, baktériumok, vírusok, allergének, gombák és így tovább), megzavarják a normál rezgés- mintát a szervezetben.

Ezeket a zavaró elektromágneses rezgéseket is felfogjuk, a BICOM biorezonanciás készülékbe juttatjuk úgy, hogy a test különböző részeire elektródákat helyezünk. A BICOM biorezonanciás készülékben ezek a hullámok invertálódnak (teljesen megfordulnak) és ezután visszakerülve a páciens szervezetébe, gyógyító hullámokként működnek. A beteget sohasem éri valamiféle “áram hatás”.

A BICOM biorezonancia terápia során jelentősen megerősödik a saját ellenálló képessége és az öngyógyító mechanizmusa a szervezetnek.

A Regumed cég web-lapján további információk találhatók a készülékről.