Atópiás ekcéma is kezelhető?

Az atópiás ekcéma gyógyítása nekem a szívem csücske, már csak azért is, mert fiam igen súlyos endogén ekcémája révén kerültem először kapcsolatba a módszerrel. Ezek a betegek az év minden szakában, a nap minden órájában rosszul érzik magukat, mert az állandó, alig csillapítható viszketés miatt nem pihenik ki magukat éjszaka, emiatt fáradtak, ingerlékenyek napközben. Az [...]

Atópiás ekcéma is kezelhető?2014-02-12T09:18:04+01:00

Mi a teendő az allergia diagnosztizálást követően?

A gondosan felállított diagnózis képezi a sikeres kezelés alapját. A sikeres gyógyulás érdekében a kezelések idejére minden esetben szigorú diétát írok elő a betegnek.

Mi a teendő az allergia diagnosztizálást követően?2014-02-12T09:19:40+01:00

Mi az a biorezonanciás kezelés?

A biorezonancia terápia egy, a szervezetnek tiszta információs tartományában ható kezelési módszer. A hatás elve, a kizárólag a testhez tartozó, abban minden pillanatban minden élet-, és irányítási folyamat során keletkező és ható elektromágneses rezgésekben keresendő. Morell, német orvos zseniális ötlete volt (ő utána nevezik a módszert Mora-terápiának), a beteg saját elektromágneses hullámait elektródákon és kábeleken [...]

Mi az a biorezonanciás kezelés?2014-02-12T09:19:47+01:00

Mi a jelentősége a beteg együttműködésének?

A gondosan felállított diagnózis képezi a sikeres kezelés alapját. Mi minden esetben szigorú diétát kérünk azon betegeinktől, akiknél ételallergiát diagnosztizálunk. Mindent eltiltunk tőlük, amit az első vizsgálat alkalmával antigénnek mérünk, valamint azt is kérjük, hogy a környezetében levő allergiát kiváltó ágyneműt, kozmetikai-, mosó-, és tisztítószereket, távolítsa el. Csak abban az esetben sikerül a kezelés, ha [...]

Mi a jelentősége a beteg együttműködésének?2014-02-12T09:25:02+01:00

Gyógyszer szedése szükséges a kezelések mellett?

Semmilyen, tüneti kezelésére hirdetett, használt allergia elleni gyógyszert nem kell szedni a betegeknek. Igazolt candida fertőzés megléte esetén szedetek a betegekkel határozott időtartamra gyógyszert.

Gyógyszer szedése szükséges a kezelések mellett?2014-02-12T09:26:00+01:00

Meg lehet szüntetni az allergiák jelentős részét ezzel a kezeléssel?

A hosszú évek tapasztalatai alapján elmondható, hogy a hozzám forduló beteg mintegy 70 %-a tünetmentessé tehető. Probléma akkor szokott lenni, ha étel allergia fennállásakor a kezelések időtartama alatt a beteg nem diétázik, magyarul a megbeszélt diétát nem tarja be. A diéta csak a kezelések idejére vonatkozik és ételek újbóli „hozzászoktatása” az elkészített terv szerint történik.

Meg lehet szüntetni az allergiák jelentős részét ezzel a kezeléssel?2014-02-12T09:30:55+01:00

Miért fontos, hogy orvos mindenképpen jelen legyen a diagnózis felállításakor és a kezeléseknél?

A diagnózis felállítása orvosi feladat és felelősség, ezt más nem tudja felelősséggel elvégezni. A jelentkező beteget mindig egy egységes egésznek kell tekinteni. Nem szabad csak az általa elmondottakra hagyatkozni, hanem látni és érteni kell a teljes kórképet.

Miért fontos, hogy orvos mindenképpen jelen legyen a diagnózis felállításakor és a kezeléseknél?2014-02-12T09:31:01+01:00

A Bicom készülékkel diagnosztizálnak vagy kezelnek is?

Több más típusú készülékkel szemben a Bicom készülék alkalmas a diagnosztikán kívül a különböző allergének tünetmentessé tételére, kezelésére is, mert a diagnosztika és terápia egy készülékben került magvalósításra. Többi készülék többnyire csak diagnosztikát ajánl.

A Bicom készülékkel diagnosztizálnak vagy kezelnek is?2014-02-12T09:31:07+01:00

Miért javasolt a Bicom készülékkel végzett diagnosztikát választani más készülékekkel szemben?

Rendelőmben Németországban gyártott Bicom készülékeket használok a kezelésekhez. Diagnosztika és terápia egy készülékben került megvalósításra. Többi készülék többnyire csak diagnosztikát ajánl. A készülék segítségével Önnél nem csak diagnózist állítok fel, hanem meg is gyógyulhat a candidiazisból, különféle betegségekből.

Miért javasolt a Bicom készülékkel végzett diagnosztikát választani más készülékekkel szemben?2014-02-12T09:31:15+01:00