Fogyókúra

Mottó: A túlsúly megszüntetése a betegek dolga, de az optimális testsúly eléréséhez és fenntartásához hatékony kiegészítő segítséget nyújthat a biorezonanciás kezelés.

A kezelésekhez Németországban, a Regumed GmbH által több mint 30 éve kifejlesztett és az országban széles körben használt, ill. a világ több mint 70 országában elterjedt Bicom típusú biorezonanciás készülékeket használjuk.

Minden vizsgálatnál és kezelésnél orvos jelen van.

Ha Ön úgy döntött, hogy megszabadul a túlsúlyától, biorezonanciás módszerrel ebben a segítségére lehetünk. Ez előnyös lesz mind az egészségre, mind az általános közérzetére.

Sajnos nincsenek olyan fogyókúrás módszerek, amelyek lehetővé teszik, hogy az idejének legnagyobb részét a karosszékében, a TV előtt ülve, magas kalória-tartalmú élelmiszereket fogyasztva, végbe menjen a súlycsökkenése. Ilyen csodaszer nem létezik.

Lehet, hogy próbált már fogyni több alkalommal és alig, vagy egyáltalán nem ért el tartós sikert. Ez nagyon demoralizáló, ezért annál is inkább tisztelem, hogy elhatározta magát, hogy ad még egy esélyt magának. Szeretnénk támogatni az Ön erőfeszítéseit.

Lehetséges, hogy volt már különböző kalória-kontrollált étrenden vagy nulla diétán, és megállapította, hogy bár fogyott, de amint elkezdett újra normálisan enni, azonnal visszaszedte az egészet, és végső súlya több lett, mint mielőtt elkezdte a diétát?

Egyszerű az oka. Ha éhezik a testünk, a tartalékokra támaszkodik, ami azt jelenti, csökkenti a szervezet az alapanyagcserét, csökkenti a metabolikus aktivitás, és így kevesebb kalóriát éget. Ha ez rendszeresen megtörténik, a szervezet már nem növeli az alap metabolikus aktivitását, s amikor elkezd újra normálisan enni, kialakul a yo-yo effektus. Ez teljes anyagcsere blokkolódáshoz vezethet. Ez esetben nincs az a diéta vagy a kalória megvonás, ami segít a fogyásban.

Metabolikus aktivitást a hormonális rendszer vezérli. A biorezonanciás módszerrel történő fogyás úgy hat, hogy serkenti az anyagcserét, megszünteti az anyagcsere blokkokat, pozitívan befolyásolja a hormonális rendszert, és csökkenti az étvágyat, anélkül, hogy rosszkedvű vagy fáradt lenne.

Azáltal, hogy csökkenti az étvágyat, könnyebb megválogatni, hogy milyen élelmiszereket fogyaszt. Semmilyen körülmények között nem szabad az étkezést teljesen nullára csökkenteni. A szervezetnek szüksége van energiára ahhoz, hogy lebontsa a zsírlerakódásokat. Ha nem kap táplálékot, nem lesz ehhez energiája. Fontos, hogy egyen megfelelő élelmiszereket ésszerű mennyiségben.

Ennek a módszernek az a célja, hogy fokozatosan, egészséges módon csökkentse a testsúlyt az egyéni cél-testsúly eléréséig, majd ezt a súlyt megtartsa.

Ha megpróbálja, látni fogja, hogy az általános jó közérzete javul minden kg elveszítésével. Szórakoztató, boldog lesz.

És emlékeztetőül: motiválni kívánjuk Önt, valamint segíteni biorezonanciás kezeléssel, hogy elérhesse az ideális testsúlyát.